Woningbouw & ontwerp

Woningbouw- en ontwerp door NNB in Feanwâlden

Nieuwbouw is een spannende onderneming. Uw eigen huis ontwerpen en bouwen is natuurlijk de perfecte optie om uw droomhuis te verwezenlijken, maar er komen ook veel vragen en zorgen bij kijken. De deskundige service en het betrokken advies van de Noord Nederlandse Bouwonderneming helpt u bij woningbouw- en ontwerp van vrijstaande woningen, aanbouwen, erkers, en dergelijke bouwprojecten.

Uw eigen inbreng

Elke woning is anders en bovendien persoonlijk, zeker in het geval van een compleet nieuw huis laten ontwerpen en bouwen. Woningbouw- en ontwerp bij NNB is dan ook een echte samenwerking tussen ons en u. Wij kunnen deskundig advies en jaren van ervaring in de bouwindustrie verstrekken, terwijl u ons kunt voorzien van uw visie wat betreft uw nieuwe huis. Zo zorgen wij er samen voor dat het project dat uiteindelijk gerealiseerd wordt volledig naar uw wens is én voldoet aan alle kwaliteitseisen.

Onze bouwmethoden

NNB heeft ervaring met zowel traditionele als eigentijdse bouwmethoden, waaronder de hout en betonskelet methode. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen die het milieu minder belasten en waarmee duurzame constructies kunnen worden gemaakt. Bij al onze projecten wordt u bijgestaan met persoonlijk advies van onze bouwexperts en architect, die onze bouwmethoden uitvoerig kunnen toelichten en in woningbouw- en ontwerp rekening houden met uw wensen.

Vanzelfsprekend lopen wij niet meteen weg zodra uw huis eenmaal staat. Ook de afwerking en nazorg verzorgen wij netjes. Voor afwerking van uw woning of pand kunt u kiezen uit diverse stuc- en leempleister afwerkingen, Fleurit siergrind, natuursteen of parketvloeren, die wij voor u verzorgen. Een aantal maanden na de afronding van het project komen wij zoals in het zevenstappenplan afgesproken nog een keer terug voor de nazorg.

Hebt u vragen of wilt u weten wat een nieuwbouwproject voor u zal kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 085-2080496 of info@nnb-noord.nl voor informatie, advies of een offerte.