Woning aanbouw

Woning aanbouw bij de Noord Nederlandse Bouwonderneming

Bent u van plan uw huis uit te breiden met een woning aanbouw? Schakel de hulp in van de NNB in Feanwâlden! Wij kunnen u voorzien van deskundige adviezen en betrouwbare bouwmethoden. Wat voor aanbouw u ook voor uw woning wenst, wij leveren ongetwijfeld het beste vakmanschap met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Persoonlijk en passend advies

Een aanbouw is over het algemeen een kleiner project dan nieuwbouw, maar kan toch nog dezelfde vragen en zorgen met zich meebrengen. Laat u niet overrompelen en vertrouw op het deskundige en bovendien persoonlijke advies van onze experts. Allereerst bieden wij u altijd een vrijblijvende offerte, welke u ook al van tevoren kunt laten berekenen met behulp van onze online calculator (dit is een indicatie die uit gaat van een standaard afmeting van 5500mm x 2500 mm BxD buitenwerks). Tevens doen wij aan maatwerk op aanvraag.

Daarnaast bekijken onze adviseurs uw woonomgeving en houden wij in het voortraject rekening met uw ideeën en wensen. Ook wanneer u niet precies weet wat voor woning aanbouw voor u de beste optie, zijn onze specialisten er voor u. Met behulp van onze architect en teruggrijpende op de kennis vergaard tijdens onze reeds gerealiseerde projecten, presenteren wij u met ideeën en indrukken om u de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. U eindigt altijd met een project waar u volledig achter staat.

Diverse aanbouwen

Bij NNB hebben wij een aantal typen aanbouwen, op allerlei manieren en met diverse materialen geconstrueerd. Deuren en ramen kunnen tevens op verschillende plekken en hoeveelheden geplaatst worden. Zo hebben wij o.a. onze Type Joure woning aanbouw, welke voornamelijk bestaat uit glas met enige baksteen ondersteuning. Daartegenover staat bijvoorbeeld Type Sneek, met weinig ramen en bestaande uit hoofdzakelijk steen. Met bijna een dozijn types hebben wij voor elke woning wel een geschikte aanbouw.

Wilt u ook een persoonlijke geadviseerde aanbouw voor uw huis? Neem gerust contact met ons op via tel. 085-2080496 of info@nnb-noord.nl. Vragen kunt u tevens kwijt via ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.