N.N.B.Kunststof kozijnen

Kozijnen geven het huis een eigen gezicht.

Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen komen. Maar kozijnen bepalen ook de uitstraling van uw woning. Bovendien moeten de kozijnen bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf, daarbij ook te denken aan bijvoorbeeld ongewenste bezoekers! Naast praktisch gebruik en bescherming moet een kozijn duurzaam zijn met minimale onderhoudskosten. Goede kozijnen dragen op alle fronten bij aan uw wooncomfort.

De Kwaliteit.

Kozijnen zorgen voor licht in uw woning en moeten eenvoudig geopend kunnen worden om bijvoorbeeld lucht in toe te laten. De kozijnen vormen de overgang van de kamer of keuken naar tuin of balkon. Ramen, voordeur en schuifdeuren worden vaak gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen hier speelt de keuze van het kozijnmateriaal een belangrijke rol. Het N.N.B. kozijn staat hier voor superieure kwaliteit.

De invloeden van buitenaf.

Kozijnen van goede kwaliteit bieden zorgeloze bescherming tegen regen, wind en kou. Ook dragen zij bij aan het verminderen van geluid aan een drukke autoweg. Samen met de kwaliteit van het isolatieglas zult u verbaasd zijn over de jaarlijkse kostenbesparing op uw stookkosten. Kortom, investeren in goede kozijnen is investeren in de toekomst.

Kritische kopers kiezen voor kunststof.

Of u nu uw oude kozijnen vervangt of u kiest voor kozijnen in uw nieuwbouw, dakkapel of aanbouw: u moet uiteindelijk kiezen voor het materiaal. Kritische kopers kiezen voor de voordelen van een modern bouwproduct, zoals kunststof. Kunststof is namelijk onderhoudsvrij, waardoor schilderwerk definitief tot het verleden behoort. Naast de basis kleuren wit en crème is er een veelvoud aan kleuren of houtstructuur mogelijk. U kunt kiezen voor verschillende openingsmogelijkheden zoals draaien, kiepen of schuiven. Onze NNB kozijnen zijn opgenomen in het pakket duurzaam bouwen.

Voordelen Kwaliteit en Nazorg.

Enkele voordelen op een rijtje, Hoge isolatie van geluid en warmte, inbraak werend volgens NEN 5096, Geen schilderwerk en onderhoudskosten, eenvoudig schoonmaken  met water en zeep, zeer lange levensduur en eenvoudige bediening en waardevermeerdering van uw woning.

Geef een reactie