Kunststofkozijnen

Kunststofkozijnen van hoge kwaliteit bij de NNB

Kozijnen zijn een onderschat stukje bouwkunst. Ze zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar beschermen ook tegen invloeden van binnen- en buitenaf, en dragen bovendien bij aan de uitstraling van uw woning. Goede kozijnen dragen op alle fronten bij aan uw wooncomfort. Kies daarom voor topkwaliteit met de kunststofkozijnen van NNB.

Eigenschappen van kozijnen

Kozijnen zorgen voor licht in uw woning, en moeten eenvoudig geopend kunnen worden om bijvoorbeeld lucht toe te laten. Ook vormen ze de overgang van kamer of keuken naar tuin of balkon. Ramen, voordeur, en schuifdeuren worden gedurende de dag veelvuldig gebruikt en moeten daarom tegen een stootje kunnen. Materiaalkeuze voor uw kozijnen is derhalve erg belangrijk. De kunststofkozijnen van NNB zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en bieden zorgeloze bescherming tegen regen, wind en kou. Ook dragen zij bij aan het verminderen van geluid aan een drukke autoweg. Al met al een degelijke investering in uw woning.

Voordelen van NNB kunststofkozijnen

Of u nu uw oude kozijnen vervangt of nieuwe kozijnen installeert in nieuwbouw of aanbouw, kunststof is in vrijwel alle gevallen de beste keuze. Zeker aangezien een kozijn naast praktisch gebruik en bescherming bieden tevens duurzaam moet zijn en u minimale onderhoudskosten moet bezorgen. Kunststofkozijnen van NNB hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij, waardoor schilderwerk tot het verleden behoort. Ze zijn daarnaast gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in wit en crème. U kunt daarnaast ook nog eens kiezen voor verschillende openingsmogelijkheden zoals draaien, kiepen of schuiven.

De toevoeging van onze kozijnen aan uw woning draagt dus zeker bij aan de meerwaarde van uw huis. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via 085-2080496 of info@nnb-noord.nl. Wij helpen u graag.