Een klasse appart

Uw eigen woonwens

Heeft u plannen om te gaan bouwen of te verbouwen? De rustige ogenblikken zijn dan even voorbij.

Veel vragen komen op u af, bijvoorbeeld: wat is de beste optie: vrijstaand, halfvrijstaand of aanbouwen? Dit is dan het moment dat een adviseur van NNB met ervaring u verder kan helpen. In onze online calculator, kunt u uw bouwvoornemen voor een aanbouw, online uitrekenen: standaard afmeting 5500mm x 2500mm (BxD) buitenwerks. Ook maatwerk is door ons te realiseren op aanvraag.

Uw eigen inbreng

NNB kan u hierbij goed adviseren. Het bedrijf heeft ruime kennis in het bouwen van vrijstaande woningen, aanbouwen, erkers, dakkapellen en overige bouwprojecten

Architecten bekijken eerst uw woonomgeving en houden in het voortraject rekening met uw ideeën en wensen.

Onze creativiteit in bouwen

Omdat wij uitgaan van verschillende basistypen woningen en aanbouwen wordt elke woning of aanbouw eigentijds en betaalbaar. Met behulp van onze architect en gerealiseerde projecten, worden ideeën en indrukken gebruikt om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken, en welke gericht is op uw woonwensen.

Onze bouwmethoden

NNB heeft ruime ervaring met de tegenwoordige bouwmethoden, te weten de traditionele-, de hout en betonskelet methode. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen waarmee het milieu minder wordt belast en waarmee duurzame constructies worden gemaakt.

Tijdens een gesprek met onze adviseur kunnen de bouwmethoden uitvoerig worden toegelicht.

Onze afwerking

NNB kan uw woning of aanbouw een eigentijdse afwerking geven. U kunt kiezen uit diverse stuc- en leempleister afwerkingen, fleurit siergrind, natuursteen of parketvloeren kunnen door ons geleverd worden.

Onze nazorg en service

Ook na het opleveren staan nazorg en service hoog in het vaandel bij NNB. Reden te meer om eens met ons te gaan praten.

Wilt u ontdekken hoe uw toekomstige huis of verbouwing eruit kan zien? Maak dan een afspraak, om de mogelijkheden te bespreken en antwoord op uw vragen te krijgen.

Met Vriendelijke Groet,

Noord Nederlandse Bouwonderneming. Bouwbedrijf.

Gerard Visser.

Geef een reactie