Bouwonderneming Feanwâlden

De Noord Nederlandse Bouwonderneming: Méér dan bouwen

De NNB, of wel Noord Nederlandse Bouwonderneming, is uw specialist op het gebied van woning- en aanbouw, dakkapellen, kozijnen, en tal van andere bouwwerkzaamheden. Ons bouwbedrijf biedt u professioneel werk van opbouw tot afwerking, en service voorzien van deskundig advies indien nodig.

Ons bedrijf

De NNB is opgericht in 2008 door een eigenaar die vanaf 1993 ervaring heeft in het vakgebied. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van zorgvuldig en kwalitatief goed bouwwerk en passend advies. Tegenwoordig zijn wij een kleinschalig en zeer deskundig en ervaren bedrijf actief in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Bovendien beschikken wij over een VCA certificaat en hanteren wij de AVA (Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk) 2013.

Werkwijze

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van onze bouwonderneming, kunt u rekenen op uitstekende service van begin tot eind. Om dit te verzekeren bieden wij u een zevenstappenplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien inspraak op de werkzaamheden. Dit stappenplan verloopt als volgt:

  • Afspraak: onze adviseur komt samen met u op locatie al uw wensen en mogelijkheden doornemen.
  • Offerte: Binnen 14 dagen ontvangt u een geheel kosteloze en vrijblijvende offerte.
  • Welstand: Wanneer de offerte aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij de kosten van uw project, tevens kosteloos en vrijblijvend, toetsen aan de eisen van de welstand.
  • Overeenkomst: Een afrondingsgesprek waarin de details worden besproken en bij uw goedkeuring uw zijde van de overeenkomst wordt opgesteld en getekend.
  • Bouwaanvraag: Hierin worden alle benodigde tekeningen en berekeningen uitgedacht waarna de bouwaanvraag wordt gedaan, wat gemiddeld 8 – 12 weken zal duren.
  • Uitvoering: Afrondende tekenwerkzaamheden worden gedaan, materialen worden besteld en geleverd, en de montage kan beginnen.
  • Oplevering en nazorg: Het project wordt op de afgesproken opleveringsdatum opgeleverd, en er wordt een afspraak gemaakt voor 6 maanden later ter volmaking van de nazorg

Daarbij wordt dit alles tussentijds per onderdeel afgerekend. U hoeft dus niet van tevoren een aanbetaling te doen of achteraf een enorme som te betalen. Ook dit maakt onderdeel uit van onze klantvriendelijke service en duidelijke afspraken.

Interesse in de bouwservice van de Noord Nederlandse Bouwonderneming? Neem gerust contact met ons voor meer informatie, of vrijblijvende adviezen of offerte. U kunt ons telefonisch bereiken op tel. 085-2080496 tussen 07:00 – 17:00, of 24/7 via info@nnb-noord.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.