Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen: de Noord Nederlandse Bouwonderneming

Een dakkapel is een fantastische toevoeging aan ieder huis. Het geeft een grotere zolderruimte, meer lichtinval en extra uitzicht. Omdat een dakkapel niet zomaar een dagelijkse aanschaf is, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze ook meteen goed wordt geplaatst en bovendien van hoge kwaliteit is. Laat daarom uw dakkapel plaatsen door de experts van de NNB.

Modellen en opties

Zoals op elk potje een ander dekseltje past, past op elk huis een andere dakkapel. Ze komen dan ook in diverse soorten, maten en materialen. Kunststof en hout zijn bijvoorbeeld populaire opties. Ook voor de ramen kunt u vaak kiezen voor vast glas of ramen met een draaikiep. Wij bij de Noord Nederlandse Bouwonderneming bieden u zelf vier verschillende modellen dakkapel:

  • Model A: 2000x1500mm BxH, twee ramen
  • Model B: 3000x1500mm BxH, drie ramen
  • Model C: 4000x1500mm BxH, vier ramen
  • Model D: 5000x1500mm BxH, vijf ramen

Al deze dakkapellen zijn gemaakt van duurzame en hoge kwaliteit materialen die u van de NNB mag verwachten. Ze zullen worden geplaatst door een vakman en beschikken bovendien over een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Vanzelfsprekend gelden ook voor onze dakkapellen dezelfde service en garantie die wij bij al onze diensten hanteren.

Contact

Klinkt een dakkapel plaatsen door de NNB aantrekkelijk, maar wilt u eerst meer weten? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-2080496 voor kosteloze adviezen of een vrijblijvende offerte. Al uw vragen kunt u daarnaast kwijt via info@nnb-noord.nl of door middel van ons online contact formulier. Onze fysieke locatie vindt u op onderstaand adres:

Noord Nederlandse Bouwonderneming
Mûnestrjitte 52
9269 TW Feanwâlden
info@nnb-noord.nl